If you can dream it, you can do it.

Divat, könyvek és a többi

Ruhák

- Kritika

2015. augusztus 23. - Coco Chanel Eszterrrka

                             Ruhák: Kritika tőlem

 

 - A táska és a nadrág nekem tetszenek, de amúgy ez az összeállítás számomra túl sportos és túl sok benne a békejel. Ezer bocs, sportos style- ú és hippie- s csajszik! Ohh, most veszem észre, hogy az öv és a fülbevaló az c'est joli! *-*

 

 

- Nagyon remélem, hogy ez férfiruha, mert ha nem, ez még viccnek is rossz! Ilyet én max.pizsinek vennék fel, de arra sem, csak ha kényszerítenének.

- Ezek az összeállítások nagyon egyformának tűnhetnek, ha nem ilyen a stílusod. De nekem nem azok, és eddig ez a három a legjobb összeállítás. Krémszínű, mályva, gyöngyok és elegáns, falatnyi kiegészítők. Woooow.

- Ez hányingerkeltően pink. Felhívom a figyelmedet rá, hogy a pink Converse nem csupa rózsaszín, cukormázas cuccal néz ki jól. Nekem ettől fáj a szemem és a gyomrom.

- Ez még egy aránlag normális ruha, semleges színben. A kép jól megfogja, hogy egy ilyen ruhát bárhova fel lehet venni. Ez nekem bejön, főleg a második és a harmadik.

- Ez nekem egy kicsit vad és rockeres, de ettől eltekintve nagyonjól néz ki. A türkisz nagyon szép szín, tehát íme, a rockereknek is megfelelő összeállítás!

- Egy kis sportosan elegáns tanárnő style. Mondjuk, a lila táska nem értem, hogy jön a képbe, de ezen kívül nekem bejön.

- Egy újabb gyönyörű összállítás. Én, ilyenben járok suliba, bár kicsit úgy nézek ki, mint egy tanár. Sőt, inkább én nézek ki úgy, mint a tanárok. Na, mindegy. A ruha mégis szép, és visszafogott, hétköznapian elegáns.

- Egy kis street style. Hosszabb nadrággal, más cipővel és gyöngykarkötővel felvenném. Tehát a zakó, a blúz, a szemüveg és a táska sikert aratott. De persze, ízlések és pofonok!

- A mai utolsó, és egyben legförtelmesebb összeállítás.Kék. Erre ezt tudom mondani. Ezen még az én szavam is elállt. Nem tudom, sírjak vagy nevessek ezen a borzalmon. Inkább jót nevettem, de ezt felvenni valságos bűntény.

 

 

Mára ennyi túl kritikus énemtől.:D