If you can dream it, you can do it.

Divat, könyvek és a többi

Ruhák

Kritika tőlem #2

2015. augusztus 24. - Coco Chanel Eszterrrka

       Helló, felháborítóan jó idegű olvasóim!

  Ma is, csakúgy mint tegnap, jöttem egy kis kritikával a neten talált összeálltásokhoz. De kezdjük is el, mert rövidek az idegeim, s mindjárt feladom, ha nem kezdek bele most.

 

- Most olyan leszek, mint a rémrossz tinifimek beképzelt, csilli- villi szereplői, de akkor is: ez WTF? Aki ebben ki mer menni az utcára, arra csak fel tudok nézni, a bátorságáért.

- Én nem mondom, hogy ez az én stílusom, de akinek hasonló, az ne féljen ilyet hordani, mert jól néz ki! Erre még én is ezt mondom, szóval ez már valami...

- Csak, hogy ne higyétek azt, nekem csak az tetszik, ami az én stílusomban van, tessék! Én sosem venném fel, de aki hasonlóam öltözködik, annak jó összeállítás egy kellemes városi sétára.

 - Egy olyan összeállítás, amit én is felvennék, whoa! A pólón a nagy horog kicsit merész lehet, de persze a hunyók a kiegészítők. Ezek a falatnyi bizsuk valahogyan feldobják az öltözetet, de sosem lehet túlzásba esni! Ez a póló mondjuk egydíszes farmerrel és óriási nyaklánccal, meg fülbevalókkal visszataszító volna.

- Oh my good! Ez a ruha egy álom. A korral+kék összeállítás mindig divatos! Persze, az összhatás megint a kiegészítőktől függ, és ez a kicist merészebb, mégis elegáns és romatikus fülbevaló remekül hangsúlyozza a blúzt.

- Minden jól néz ki. Mármint, külön- külön. De ez így egyben... soha! Ja, és az az elefánt nevetségesen néz ki.

 

Hát, mára ennyi, de holnap is kiritizálok- remélhetőleg. Ciao!