If you can dream it, you can do it.

Divat, könyvek és a többi

Sztárban sztár +1 kicsi

Avagy erre tényleg van kereset?

2016. november 15. - Coco Chanel Eszterrrka

Nos. Készülőben van egy 4.évados kritika a Sztárban sztárra, de valószínűleg nem is tudom mikor, majd egyszer kikerül, de lehet az még fél év is az én tempómat ismerve.

Ugye a műsort megnyerte Veréb Tamás vasárnap, aminek örülök, mert én neki szurkoltam (meg mondjuk ez kiszámítható volt), bár lehetett volna már női nyertes, de tiszta sor, hogy főleg nők és persze elsősorban tinilányok szavaznak, akik Veréb Tamásra nyomták a voksukat, mert (anyukám szavaival élve) ,,ő olyan szép'' (és most nem mondhatok semmit, mert egyet értek). A műsor valóban nagyon elhúzott lett, a zsűri Ábel Anita megérkezésével az ötödik adásban khsdfkha unalmas lett. (Az értelmezhetetlen sdsadfds- szerű szöveg helyére valami nagyon cifrát képzeljetek.) Hajós még most is adott egy-két jó beszólást, Majka szokásosan tahó volt, Bereczki profi, de kezdtem őt az évad vége felé halálosan unni, Ábelt meg gyűlölöm. Röviden ennyit a döntőről.

Azonban csináltak promót maguknak a Sztárban sztár +1 kicsi nevezetű műsorukról. Kb.szeptember óta tudni, hogy lesz ilyen, most már vannak szereplők és időpont meg zsűri is (sajnos Csobot Adélt és Ábel Anitát is beletették, a szereplők közé pedig Király Lindát, ezzel garantálva, hogy ne nézzek bele). Szerintem a koncepció furcsa és hülyeség, gyerekek nélkül támogatnám a válogatásévad ötletét, de ennek így nincs sok értelme. Engem meg lehetne venni kilóra, mert sok olyan énekes van a mezőnyben, akik tényleg jó átalakulók voltak, ezáltal szeretem őket (Bereczki Zoli, Pál Dénes, Peter Šrámek, Tóth Vera, például), de nem nézem meg őket valószínűleg, mert nem. Egyrészt én annyira de annyira elítélem a gyerektehetségkutatókat, mint annak a rendje. Tudom, hogy itt már az ezekben felfedezedett kis tehetségek bizonyítanak, de ez a koncepció szerintem hibás. Sajnos nem tudom elképzelni, hogyan tud egy tizeniksz (oh, ezt igen leírtam) éves gyerek érvényesülni egy 20+- os felnőtt mellett (a 20+ efelett minden korra vonatkozik). Azt az ötletet pedig, hogy lesz, amikor ugyanazt az előadót ketten is megszemélyesítenek, el sem akarom képzelni, mert ennél hülyébb ötletet még nem hallottam. Most képzeljük csak el, hogy ott vonaglik egymás mellett egy felnőttméretű, esetleg egész normális külsejű Madonna (például) és egy kicsi. Brr.