If you can dream it, you can do it.

Divat, könyvek és a többi

Nyári TAG

2017. augusztus 04. - Coco Chanel Eszterrrka

Sziasztok, szép nyarat! Nemsokára jön majd a megszavazott bejegyzés is, de még nyugodtan lehet szavazni (ha egyáltalán akad valaki, aki akar), most meg elhoztam nektek a nyári taget, ha már ilyen dög meleg van.

Nyáron hajmosás után magától szárad a hajad vagy megszárítod? Télen is magától szárad, úgyhogy szerintem ez nem kérdés. 

Fagyi vagy jégkrém? Inkább egyik sem (éppen fogyókúrázok), de ha választani kell, jégkrém.

Szoknya vagy rövidnadrág? Egész nyáron egy hosszú, fekete nadrágot hordok, de inkább rövidnadrág.

Tenger vagy tópart? A nyáron két tengerpartot is kipróbáltam, bár nem szeretem annyira. De inkább az.
Hányas faktorú naptejet használsz? A lehető legerősebbet, amit találok.
Kedvenc nyári parfüm? Nem szeretek parfümöt használni, de ha használok, akkor a kicsi Chanel Noirt, amit karácsonyra kaptam.
Kedvenc kiegészítő nyárra? Mindig csakis a gyűrű! Motanában egy egyszerű, egykor ezüst, mára inkább rosegold (megkopott) darabot hordok amit tavlay vettem Svájcban. Egész nyáron ezt hordom, levakarhatatlan rólam.
Saru vagy flip-flop? Inkább saru, flip-flop semmi esetre sem!
Kedvenc nyári sport? Nem évaszakhoz kötött, de én most kezdtem, úgyhogy futás.
Kedvenc fesztivál? Nem fesztiválozom, nem az én világom, de egyszer majd valamikor lehet, hogy egy napijeggyel valahova kinézek, de én egy hetet nem tudnék ott tölteni.
Hová mész idén nyaralni? Voltam Olaszországban 9 napot még július elején, 4- et Bibionéban a tengeparton, 5- öt Toszkánában, ami egyszerűen gyönyörű volt! Vinciben laktunk (Leonardo da Vinci szülőfaluja), ami mindenhez közel van. San Gimignano, Sienna, Chertaldo, Pisa, Lucca, Firenze... Ahw. Erre csak ezt tudom mondani. Álmom volt eljutni ide. Tuti, hogy nem utojára jártam itt. Ja, és még az unikornisokat is tisztelik, Vinciben pont július végén volt egy unikornisfesztivál. Most pedig jó ismerőseinknél vagyunk Ipolykeszin, ami egy kicsi falu Szlovákiában, Ipolyságon, teljesen a magyar határon. Nem csinálunk semmit, és ez benne a pláne.
Na, igen, két hónap kihagyás után egy nap 2 bejegyzés, de ezt tudjuk be annak, hogy az első csak ilyen kis semmi volt. További szép napot!