99 random kérdés TAG

Olyan kérdések, amikre nem hittem, hogy valaha válaszolni fogok

 Sziasztok! Tudjátok, hogy szeretem a tageket, de azért próbálom nem túltolni őket, mivel azért nem a legizgalmasabb műfaj így blogolás terén, de az biztos, hogy gyorsan elkészül, én szeretem is csinálni, úgyhogy most a 99 random kérdés taget készítem el, remélem, valakit érdekelni is fog.

Tehát, lássuk is a kérdéseket:

1: Nyitott vagy csukott szekrényajtóval szoktál aludni? - Csukott, idegesít, ha nyitva van. Nem félek tőle, vagy ilyesmi, csak egyszerűen zavar. Hülye hóbortjaim egyike.
2: El szoktad vinni a kis samponokat és balzsamokat a hotelekből? - Azok nem arra vannak ott...? Tehát igen, mindig elviszem.
3: Betűrt vagy betűretlen lepedővel szoktál aludni? - Wow, betűrt. Micsoda kérdés.
4: Loptál már el utcatáblát? - Ez ilyen átlagos dolog? Mert én még nem.
5: Szoktál post-iteket használni? - Nem, soha. Akartam, tettem rá kísérletet, hogy ezáltal rendszerezettebb legyen az iskolai létezésem, de nem jött össze.

6: Van, hogy kivágsz kuponokat és utána nem is használod őket? - Nem használok kuponokat, de régen anyukám minden kuponfüzetéből kivágtam őket, csak úgy, játékból.
7: Inkább egy nagy medve vagy egy méhraj támadjon meg téged? – Inkább egyik se.
8: Vannak szeplőid? - Vannak, most hogy a nap kihozta őket, elég jól látszanak is.
9: Mindig mosolyogsz, ha fotóznak? - Legtöbbször igen, de az esetek 99%- ában mű vigyorral. Akkor valamiért senki sem fotóz, ha őszintén jó kedvem van.
10: Mi az, ami a legjobban idegesít téged? - Annyi minden idegesít, hogy hihetetlen, így természetesen nincs number one.
11: Szoktad számolni a lépéseidet, amikor sétálsz? - Nem, azért ennyire nem unatkozom séta közben.
12: Pisiltél már erdőben? - Kiskoromban biztos.
13: Kakiltál is már ott? - Tudtommal nem.
14: Szoktál akkor is táncolni, ha nem megy semmi zene? - Táncnak nem igazán nevezném, de mondjuk, hogy igen.
15: Szoktad rágni a tolladat vagy ceruzádat? - Régen konkrétan kettérágtam a ceruzáimat... Manapság csak gondolkodás közben, de próbálok odafigyelni rá, több-kevesebb sikerrel.
16: Hány emberrel aludtál együtt ezen a héten? - Nulla, zéró, semennyi.
17: Mekkora ágyad van? - Egyszemélyes, de ha kihúzom, kétszemélyes. Ezt nagyon elmondtam.
18: Melyik a kedvenc zeneszámod ezen a héten? - Nekem nem váltakoznak hetente a kedvenceim, egy kedvenc attól kedvenc számomra, hogy emlékeket kötök hozzá. Ezért a kedvenceim: Tina Turner - Goldeneye, Anna Blue - Silent Scream, Boo York, Boo York - Search Inside, Lea Salonga - Reflection és Laura Murano - The me that you don't see Egyébkén zene terén mindenevő vagyok, szeretem a popot, a rockot, a jazzt, a klasszikus zenét, de néhány rapszámot is elhallgatok. Egyedül a technót nem kedvelem. A kedvenceim valamiért mind lassúak, ráadásul nagy részük ilyen „keresem magamat, a hangomat, fogadjatok el”- témájú, fogalmam sincs, miért. Ja, és én a magyar zenét is szeretem, de a kedvenceim között valamiért magyar sincs. Megint csak nem tudom, miért.
19: Szerinted nem gáz, ha egy fiú rózsaszínt hord? - Nem. Szerintem nincsenek "lányos" és "fiús" színek, hülyeség beskatulyázni egy színt, de ezt már egy régebbi bejegyzésben (Igen, feketét hordok, és?) leszögeztük.
20: Szoktál még meséket nézni? Ha legutóbbi bejegyzésemből nem derült volna ki: IGEN!
21: Melyik a legkevésbé kedvelt film, amit valaha láttál? - Fuh, nem tudom... Sok rossz filmet láttam már. A hype- jához képest most a Tűnj el! jutott eszembe, nekem valamiért nem tetszett, de lehet, hogy velem van a probléma, sőt a jelölései, díjai alapján valószínű.
22: Ha lenne kincsed, hol rejtenéd el? - Ha volna kincsem, nem rejteném el, hanem felhasználnám.
23: Mit szoktál vacsorához inni? - Víz, Zero Cola vagy multivitaminos gyümölcslé.
24: Mibe szoktad mártogatni a chicken nuggetseket? - Néha ketchupba, de amúgy semmibe, szósz nélkül eszem.
25: Mi a kedvenc ételed? - Nem tudom. Sablonosan a pizza, de amúgy talán a grillezett csirke ketchuppal.
26: Melyik filmet tudnád újra meg újra megnézni, mert annyira szereted? - Annyira nem vagyok filmes csaj. Én inkább meséket nézek, és az, amit sosem untam meg, ahogyan legutóbb is említettem, Az oroszlánkirály volt. Éjjel egyébként megint megnéztem, és igen, még mindig imádom. Amikor már kábé századjára nézem, és ugyanolyan libabőrös leszek tőle, ugyanúgy nevetek a poénokon, az tesz valamit igazán jóvá.
27: Utolsó ember, akit megcsókoltál vagy megcsókolt téged? - Nincs.
28: Voltál cserkész? - Nem. Az anyukám volt, és vannak olyan ismerősök, akik ajánlgatták nekem is, de ilyenkor anyukámmal mindig csak egy jót nevetünk, mert szégyen, nem szégyen, én nem tudnék cserkész lenni, és kész.
29: Hajlandó lennél vetkőzni egy újságnak? – Semmi bajom a művészi aktfotókkal, de nekem nincs olyan alkatom, és egyébként is túl szégyenlős vagyok hozzá.
30: Mikor volt utoljára, hogy levelet írtál valakinek? - Kézzel írott levelet nagyon régen írtam már, nem tudom.

31: Ki tudod cserélni az olajat egy autóban? - Baj, ha nem?
32: Bűntettek már meg gyorshajtásért? - Nincs jogosítványom.
33: Volt már, hogy kifogyott a benzined? - Még mindig nincs jogosítványom.
34: Melyik a kedvenc szendvicsed? - Nem tudom, nem vagyok ilyen "különleges szendvicsek"- fanatikus. Sőt egyáltalán nem vagyok egy szendvicses ember…
35: Kedvenc ételed reggelire? - Nem eszem reggelit. Tudom, kéne, de eleve, amikor felkelek, már közelebb járunk az ebédhez így nyáron, suli közben pedig nincs is rá időm... Így rendszerint elmarad.
36: Mikor szoktál aludni menni? - Változó. Suli időben 11 és éjjeli három között valamikor, nyáron pedig éjfél-fél egy és hajnali négy között.
37: Lusta vagy? - Meglehetősen. Erre bizonyíték a kevés poszt is például. Az iskolában is lusta vagyok, csak a jegyeimen nem látszik. Illetve az otthoni háztartásban sem vagyok egy minta gyerek...
38: Minek öltöztél be halloweenkor, amikor még gyerek voltál? - Tavaly öltöztem be életemben először, akkor valami vámpír nagyasszony - szerűség voltam, de nem tudom, pontosan mi. Sápadt arcom volt meg vércsík a számnál. Plusz brutál szép szemsmink. Köszi, csajok! Ja, mert persze nem én művészkedtem ki, én ilyenekhez rettentően béna vagyok…
39: Mi a kínai csillagjegyed? - Nem tudom.
40: Hány nyelven tudsz beszélni? - Beszélni rendesen magyarul és szlovákul, elvagyok angolul, nem adnak el németül, illetve megérteni megértem egy kicsit a franciát (egy évig tanultam is...), a csehet (hasonlít a szlovákhoz) és a spanyolt nagyon alap szinten.
41: Elő vagy fizetve valamilyen újságra? - Nem.
42:A legó vagy a kis farönkből építhető ház a jobb? - Mit tudom én.
43: Makacs vagy? - Nagyon.
44: Ki a jobb... Kiss Ádám vagy Kőhalmi Zoltál? - Egyik sem. Kőhalmit nem ismerem, Kiss Ádám csodálatos produkciójához egyszer volt szerencsém, amikor valamilyen okból kifolyólag anyukámmal belenéztem a Showder Klubba (azóta sem értem, miért tettem ezt), és éppen egy enyhén homofób sztoriját adta elő, szerinte viccesen, azóta őt sem igazán kedvelem.
45: Néztél szappanoperákat? - Régen persze. Ciki, nem ciki, igaz. A Marinának fanatikusa voltam, a TV2- n ment. Az Árva angyalt is úgy, ahogy néztem, meg eleinte még a Teresát is figyelemmel kísértem. Gyerek szappanoperák közül pedig Violetta, oh yeah. Annyira trash, hogy hihetetlen, de a húgommal néztem.
46: Félsz a magasságtól? - Eléggé.
47: Szoktál a kocsiban énekelni? - Mindig vagy énekelek, vagy zenét hallgatok. Szóval igen.
48: Szoktál a zuhany alatt énekelni? - Nem.
49: Szoktál táncolni az autóban? - Azt hogyan kell?
50: Használtál már valaha pisztolyt? - Nem.
51: Mikor készítettek rólad utoljára portré képet? - Nagyon régen, de az sem olyan ott ülök és csinálják, hanem egy fénykép alapján elkészített rajz volt. Nagyon szép egyébként, a mamámnál van kirakva, ugyanis neki készült.
52: Szerinted a zenészek túl erőltetettek, túlságosan erőlködnek? - Némelyek biztos, de általában egy zenész csak éli a szenvedélyét, tehát legtöbb esetben nem.
53: Szerinted a karácsony feszültséggel teli ünnep? - Próbálom nem ezt az oldalát nézni. (Úristen, én az életben egyszer pozitív vagyok?)
54: Ettél már pierogit? - Azt sem tudom, mi az.
55: Melyik a kedvenc gyümölcsös pitéd? – Almás pite. Azt imádom. De csakis, amit a mamám készít.
56: Mi szerettél volna lenni még gyerekként? - Az első elképzelésem fodrász volt, aztán énekesnő, színésznő, majd nagyon-nagyon sokáig divattervező akartam lenni, amibe beleékelődött egy rövidke üzletasszonyos korszak (nyolcévesen…), aztán visszatértem a divattervezőhöz. Azóta volt író, most talán az újságíró, író (bár erre kevés esély van, de álmodozni szabad), tanár hármasból az egyik. Aztán meglátjuk.
57: Hiszel a szellemekben? - Nem abban, hogy ártani akarnak nekünk, de a lelkek Földön maradásában hiszek.
58: Volt már déja-vu érzésed? - Persze, kinek nem?
59: Szoktál rendszeresen szedni valamilyen vitamint? - Nem.
60: Hordasz papucsot? - Nem.
61: Hordasz köntöst vagy fürdőköpenyt? - Azt sem.
62: Mit szoktál hordani az ágyban? - Pizsamát, amit általában kábé addig hordok, amíg le nem esik rólam, tehát teljesen tönkre nem megy.
63: Első koncerted? - Wolf Kati- koncert tavaly júniusban. Régebbire nem emlékszem, de a szüleim állítása szerint voltam Republicon, meg még Isten tudja, mi mindenen, szóval igazából nem az volt az első, de én annak számítom.
64: Auchan, Tesco vagy Interspar? - Tesco.
65:Nike vagy Adidas? - Nem vagyok egyiknek sem elhatározott rajongója.
66:Cheetos vagy Nachos? - Lay's.
67: Mogyoró vagy napraforgómag? - Mogyoró.
68: Hallottál már a Tres Bien együttesről? - Nem, még soha.
69: Jártál valaha táncórákra? - Óvodás koromban jártam egy évet néptáncra (utáltam), idén pedig vettem táncleckéket egy iskolai program keretein belül, 2 hónap alatt 10 táncot gyakoroltunk be, a bevezető és a záró táncon kívül konkrétan bécsi és angol keringő, csacsacsa, tangó, salsa, csárdás, cigánytánc, polka.
70: Milyen állást képzelsz el a jövendőbelidnek? - Nekem mindegy, mivel foglalkozik, a lényeg, hogy valamit dolgozzon, és lehetőleg jól is érezze magát a munkahelyén.
71: Meg tudod tekerni a nyelvedet? - Nem. Gondolom.
72: Nyertél már valaha betűző versenyt? - Nem, helyesírásit már igen, de betűzőt nem.
73: Sírtál már valaha boldogságodban? - Életemben háromszor majdnem, de végül nem. Az egyik tavaly vagy tavalyelőtt volt, már nem emlékszem, az egy dicséret hatására volt, egy hónapja ugyanebből az okból, illetve valamiért az Operettszínházban is majdnem sírtam a hely atmoszférájától, és attól, hogy egy álmom vált valóra azzal, hogy eljutottam oda. De végül egyiken sem sírtam.
74: Van bakelit lemezed? - Nincs.
75: Van bakelit lejátszód? - Az sincs, bár a papáméknál van.
76: Szoktál füstölőt égetni? - Nem.
77: Voltál már szerelmes? - Azt hiszem, igen. Igen, mivel poszt is van róla, így muszáj ezt mondanom... Nem, egyébként tényleg.
78: Kinek a koncertjére mennél el szívesen? - TINA TURNER!!! De mivel már nem koncertezik... Illetve Bon Jovi.
79: Milyen koncerten voltál utoljára? - Hooligans. Tetszett, a zenéjükön nőttem fel, elvileg szeptemberben megint megyünk.
80: Forró tea vagy hideg tea? - Hideg, bár teszem hozzá, régen nem tudom, hogy ittam meg a jegesteát, kábé egy éve nem iszok azt, de egyszer megkóstoltam kb. fél éve, és hogy milyen rossz! Bocsánat, ha te szereted, de én már nem értem, hogy tudtam literszámra inni.
81: Tea vagy kávé? - Tea. Nem szeretem a kávét. Ez lehet, hogy fura, de így van. Minden barátnőm szereti, anyukám fanatikus, de én nem.
82: Cukor vagy teasütemény? - Méz. Egyébként mindegy.
83: Jól úszol? - Szerintem elég jól, sokáig jártam úszásra, de tény, hogy mostanában keveset úszom.
84: Vissza tudod úgy tartani a levegőt, hogy nem fogod be az orrod? - Igen.
85: Türelmes vagy? - Hm. Attól függ. Az biztos, hogy velem türelmesnek kell lenni, de hogy én az vagyok- e? Nem hinném.
86: DJ vagy együttes a jobb egy esküvőn? - Együttes, ez nem kérdés.
87: Nyertél már valaha versenyt? - Igen, háromszor.
88: Volt már plasztikai műtéted? - Nem, és nem is tervezem. De aztán ki tudja, az élet mit hoz.
89: A fekete vagy zöld olívabogyó a jobb? - Egyiket sem szeretem.
90: Tudsz kötni vagy horgolni? - Nem. Varrni szívesen megtanulnék, egyébként kötni meg horgolni is, csak jó kérdés, ez valaha össze fog- e jönni.
91: Melyik a legjobb helység egy kandallónak? - Nálunk a nappaliban van, és alapból is a nappalit mondanám.
92: Szeretnél megházasodni? - Nem biztos, híve vagyok egyébként az együttélés papírok nélkül kapcsolatnak, de ha a párom szeretné, akkor hozzámennék. Egyelőre nem igazán tartom valószínűnek, hogy bárki is képes volna engem egy életen keresztül elviselni, de mint egy másik posztban írtam: soha nem mondd, hogy soha.
93: Ha házas vagy, mióta? - Nyilván nem vagyok az.
94: Kibe voltál belezúgva gimiben? - Senkibe.
95: Szoktál sírni és addig dühöngeni, amíg meg nem kapod, amit akarsz? - Öhm. Az aktuális kedvemtől függ, de szégyenkezve vallom be, hogy igen, volt már ilyen.
96: Vannak gyerekeid? - Nem, nincsenek.
97: Akarsz gyerekeket? - Nem tudom. Nagyon korai ezt eldönteni, valószínűleg ha lesz egy olyan biztos hátterem és egy párom, akivel szeretnék közös családot, akkor igen. De azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy nem lesznek gyerekeim. Az idő eldönti. Nem élek úgy, mióta az eszemet tudom, hogy nekem lesz 3 gyerekem, de nem is zárom ki ezt a lehetőséget.
98: Mi a kedvenc színed? - Gondolom, nem nehéz rájönni, hogy a fekete.
99: Hiányzik neked most valaki? - Pár osztálytársam. Meg a barátnőim is, bár tudom, hogy velük sokat fogunk találkozni nyáron, meg már találkoztunk is párszor, de azért jó enne, ha most is itt volnának velem.

 

Hát ez volt a mi kis 99 kérdésünk, tudom, nem a legkreatívabb bejegyzésem, de néha ilyen is kell, és ígérem, legközelebb valami sokkal érdekesebbel jövök. Ha tetszett/nem tetszett vagy bármilyen véleményed van, azt oszd meg velem egy komment formájában, és várlak legközelebb is. Addig is szép napot!